Bezorgen

Heb je voor 17.00 uur besteld dan verzenden wij jouw bestelling nog dezelfde dag en zal dan meestal de volgende dag bezorgd worden. Bestel je na 17.00 uur dan zal de bestelling de volgende werkdag verwerkt en verzonden worden. De verzendkosten bedragen € 2.95

Doe je een bestelling op vrijdag na 17.00 uur of op zaterdag of zondag, dan zal deze bestelling maandags verwerkt en verzonden worden.
Alle bestellingen worden door PostNL geleverd.

België
Let op! Omdat wij een Nederlands bedrijf zijn, kan een zending naar België enkele dagen langer in beslag nemen. 

Krijg ik een track & trace code?
Nee, wij frankeren uw bestelling op normale wijze en werken niet met een track & trace code. Verzendingen in Nederland gaan zo snel dat er nauwelijks te tracken en te tracen is!

 

LET OP! Heb je echter binnen 3 werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Moet ik thuis zijn voor de bezorging van mijn bestelling?
De meeste bestellingen passen door de brievenbus, met name de horloges. Daar hoef je dus niet voor thuis te blijven. Heb je iets groters besteld? Dan wordt het bezorgd als pakket.

Ben je niet thuis op het moment van pakketbezorging? Geen probleem! Dan wordt standaard geprobeerd het pakket te leveren bij jouw buren. Lukt dit ook niet, dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kun je op dezelfde dag tot 22:00 uur op MijnPakket aangeven waar jij jouw bestelling bij een tweede poging wilt laten bezorgen.