klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

Easy2 Invest BV
Postbus 4600
1700AX Heerhugowaard

Je kunt een e-mail zenden aan
support@postisveelleuker.nl
Of ons bellen op
+31 (0)72 – 2100 301
(ma.-vr., 09:00 – 12:45, 13:15 – 17:00
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Post is Veel Leuker bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform via http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Zijn artikelen beschadigd geleverd? Meldt dit dan binnen 48 uur na bezorging van je bestelling. Wij overleggen dan hoe wij dit probleem het best kunnen oplossen.

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (